Image and video hosting by TinyPic

Čekam proljeće

26.02.2008., utorak

Ne volim strah
ne tjeraj me da se bojim
da biram riječi
i namještam lice...

Ne volim strah
nikad i nigdje
ni strah od Boga
dobro mi ne stoji

zbog straha bježim
u sebe od tebe
što dalje što brže
pa makar u samoći nisam sretna
Nije dobro da me strašiš,
bolje je da me voliš.

Image and video hosting by TinyPic
- 11:05 - Komentari (36) - Isprintaj - #

25.02.2008., ponedjeljak

Ponedjeljak, rano jutro...

Image and video hosting by TinyPic

Cijeli tjedan ispred mene, rekla bih pun mogućnosti...a ono cijeli isplaniran...pa se pitam , jesam li to htjela?
Sad to više nije važno, jasno mi je samo da ovo vrijeme mog "muvinga" neće trajati vječno. U studenom opet će me zarobiti osam sati rada u kancelariji i sve ovo što sam uspjevala strpati u jedan tjedan postat će davna prošlost.
Zato pokušavam uživati i kad mi se čini da ne mogu više.
A ovaj ponedjeljak je nekako pun sunca koje viri iz širom otvorenih prozora na moj kancelarijski stol i daje dojam da je cijeli tjedan ispred mene, a da ja imam svu energiju svijeta spremljenu za njega.
Još da mi je otkriti što mi je tako napunilo baterije ovaj vikend.
Pa da patentiram...
prodam...
i zaradim koju kunu sa strane (hahahahahah, rekla bi Zora)....


- 07:42 - Komentari (8) - Isprintaj - #

22.02.2008., petak

Što je žena bez brkova

Žene moje, mi ćemo morat ozbiljno sist i porazgovarati!
Pa šta j e vama, jeste skroz prošvikale!

Ja u prošlom post navela primjer negativnog muškog ponašanja sa istaknutim epilogom, u kojem moja ženska domišljatost zauzima posebno mjesto, a vi...te jadan Dražesni te dragi Dražesni, pa sve na njegovu stranu.

Ma šta bidan, ma šta dragi????

Vidija me nekidan ka san izašla iz kupatila, očiju crvenih od suza...lica sjajnog od onog fuj ulja kojin se maže posli čupanja brkova...a siroti predio iznad gornje usne vidno izmučen depilacijon, a on.... A ON!
Nije reka jadna Sanja, mila moja, dođi da te ljubnen i sve ono šta bi VI njemu rekle da je u istoj situaciji... nego, ajde ženo, šta to tebi triba činit...

A ja poslušala, kako ne bi.

Najmrže mi je ka san dobre volje i odlučin to obavit.
I zalipin onu trakicu i mislin se sama sobon, ma jesan ja normalna, sebi bol nanosin, pa nagovarn ruku da potegne, a ona neće, pa sve sebi govorin, ajde neće puno bolit i sama sebe lažen...
I tako jedan put misečno.

Pomislin (sad znan da to nije za me, al onda san se još nadala), eno, njemu ne smeta, pa šta se mučin i samo 15 dana priskočin tu rabotu. Pojavile se dvi tri male bile dlakice (vlasnica bloga je plavuša, molim lijepo, iako se to već dalo primejtiti), a on, frajer kupija očale...i nastavak znate iz prošlog posta...

Ajde neka vas sad čujen...
Jadna Sanja, bidna Sanja.....

Image and video hosting by TinyPic

- 15:02 - Komentari (15) - Isprintaj - #

20.02.2008., srijeda

Ne moš odmorit!!!

Bila sam bolesna, neka viroza, ništa strašno, ali nisam bla ni za ljude, ni one stvarne, ni one virtualne (ali ne manje stvarne).
Pokušala sam ostati na bolovanju.

Uspjela sam 1 (slovima: jedan) dan. Onda me zvalo s radija. Oću doći sutra? Oću, šta ću.

Onda sam morala i u kancelariju.
Kako ću picat tamo kad slušaju Radio ritam. I ja smrtno bolesna na uru i po pročitam vijesti?
Ništa, moram sve odradit. Lezi Sanja di si prostrla.

I još kaže jedan od Šefova (jadna li san, ka šta i jesan) da mi se poglasu vidi kakve san volje. Ma šta on zna.

Pa i vi navaili, di si, pa di si?
Ne mogu reći da mi nije drago šta van falin.

U ponediljak naveče išli Dražesni i ja po naočale.
Ja dobila one za daljinu (a šta san sexy s njima), a on za čitat, pa čin ih je stavija, kaže da mi sad vidi brkiće i sve.
Nisan odolila, morala san mu reći da ja dobro vidin na blizu i bez očala i da ga čisto i bistro vidin već puste godine, i neka bude oprezan sa izjavama!

Image and video hosting by TinyPic
- 16:46 - Komentari (20) - Isprintaj - #

15.02.2008., petak

Intima

Nisan tila reć Dražesnome da iman blog. Naša ga on sam. (neš problema, samo poviriš u oni history) Aj dobro, ne smeta to meni, neka čita kad je navalija.
Ovaj post je o njemu, pa ko mu je kriv.
Valentinovo, idemo mi kući oko 18h i on meni lipo ispriča stanje svog završetka probavnog trakta. Ono, opra se, nije se opra, ima poriv da ručica ide doli, nema, sve one divote koje samo ženi možeš reći, više ka veličanje naše ljubavi i dokaz intime, prigodno uz ovi dan.
I potpala ja pod tu atmosferu, pa pitan dragoga, sva umiljata, sva mazna (ma di ne bi, na ovakav izljev prisnosti), "Ma kome bi ti ovo priča da nemaš svoju ženu?" (trep, trep), a on (ni pet, ni šest) "Otvorija bi blog!".

Jel on to tija reć da svako mora imat misto di mora obradit svoja sranja?


Image and video hosting by TinyPic
- 06:56 - Komentari (24) - Isprintaj - #

14.02.2008., četvrtak

Valentinovo

Image and video hosting by TinyPic

U stvari, ja imam proliv od valentinova (namjerno pišem malim slovom), dobijem ga čim mi netko spomene taj dan ili ime Valentina. S razlogom.

Ovim:

Stariji se zaljubija u Valentinu u drugom osnovne. Dosta je bilo samo da uđe u razred i on je bio gotov. Kuhan, pečen, sređen. I to traje već četiri godine. Oko valentinova prestaje za njega učenje, škola, nestaje matematika geometrija, jer je dotičnoj princezi baš taj dan rođendan, imendan i dan kad ti netko treba reći da te voli (a je joj se sritno složilo).
Stariji cijelu ušteđevinu potroši na poklon voljenoj za tan daj. Kupuje joj pretjerano skupe poklone za osmoškolce, a ona to prima s osmjehom i dubokom zahvalnošću koju izražava jednim dugim pogledom, osmjehom i tihim "hvala".
Ove godine mu je nešto krenulo na bolje, pozvala ga je na rođendan ( cerek), ali on je podlegao epidemiji gripe.

I PLAČE VEĆ DVA DANA!!!!!!

zašto on ne može u školu, zašto ne može otići kupiti poklon, zašto, zašto, zašto...

Tješim ja njega, tješim, ali i moji živci imaju granice!!!!

I meni je valentinovo...pa ću ga u miru provesti na blogu.


OVO JE POKLON VAMA, DRAGI BLOGERI!!!!


OŽEŽI!!

POJAČAJ DO KRAJA!



U P D A T E :

13.35

PUSTILA SAN GA U ŠKOLU.



- 09:17 - Komentari (11) - Isprintaj - #

13.02.2008., srijeda

Svezane ruke

Ponekad mi se čini da nigdje ne mogu. da sam zapela tu gdje jesam i da je to jedini način na koji mogu živjeti. U stvari sigurna sam u to. Tu sam gdje sam i tu se koprcam. Zarobljena dječijim pogledima koji od mene očekuju da budem veća od same sebe, veća od vremena u kojem živim, veća od svake situacije u kojoj se nađem. I nastojim biti sretna. Nastojim svom snagom. I kad pečem kruh, da djeci bude ljepše i kad dva sata spremam kuću (a istovremeno mislim kako bih sjela i na miru popijem kavu), a za nagradu dobijem primjedbu kako im je u kući danas jako lijepo, a ne znaju što je drugačije. I kad za 600 kuna promjenim izgled dnevnog boravka pa ga nove zavjese i prekrivači za kauče učine sasvim drugačijim. I kad plaćam ratu stambenog kredita i razmišljam kako imam najljepšu kupaonicu na svijetu. I kad su se svi moji planovi sveli na uređenje kuće i okućnice. Uvijek baš uvijek, nastojim biti sretna što to sve imam.
Htjela bih pamtiti sretne dane, isplesti čipku u kojoj će se očice spajati s drugim redom samo sretni događajima.
I danas ću napuniti baterije zagrljajem malih ruku rano ujutru, obavjesti u 7 i 10 da je jedan od tih malenih pročitao cijelu lektiru u jednom dahu i da je najstariji danas bolje.
Nastojaću biti sretna i ako zbog toga nastojanja malo plačem i ako želim potpuno zgaziti sebe (jer to mi je najlakše), odlučujem biti jako sretna.
Neka se pamti.
Neka me tako pamte.

Image and video hosting by TinyPic
- 11:11 - Komentari (13) - Isprintaj - #

12.02.2008., utorak

Kod frizera

Godinama već idem istoj frizerki, odem od nje, pa se vratim, nekako mi je najdraža. Nisam od onih koje su slijepo odane jednoj ruci, ni muškoj, ni ginekološkoj, ni frizerskoj, ali kad otkrijem da nešto ide dobro u sva tri slučaja, ostajem vjerna.
Sve se češće događa da se kao naručene nađu tamo neke osobe koje dugo nisam vidjela ili koje srećem na nekim drugim predjelima, na plaži na primjer...
Jučer je bila skupina koja se samohvalila...ali ovaj put koristeći moja "zlatna" usta kao primjer.
Znam da mogu svašta izvaliti, ali ovo je palo na plodno tlo pa se prepričava!

Kad sam bila treći put trudna, u oči su mi upadale sve zgodne žene, starije od mene, koje nisu svoje tijelo izlagale trećoj trudnoći, pa tako i glavna akterica ove priče. Od prošlog ljeta, od kad se nismo vidjele, njoj je narasla kosa (meni trbuh), svaki dan je plivala po sat vremena sa perajama pa je dobila sve moguće mišiće, a posebno trbušne (neću stavljati nikakvu usporedbu sa sobom, u ovom slučaju). I nađemo se mi na stepenicama za ulazak u more, ona izlazi u svoj svojoj ljepoti duga kosa, duge noge...ne može ni proći od mene i mojih nepravilno raspoređenih oblina i ja joj kažem..."Šta ti sjajno izgledaš, Majo moja, imaš čak i pločice na trbuhu, izgledaš najbolje od svih 40-godišnjakinja ovdje na plaži!" , a ona zadovoljna i kurtoazno skromna, kaže: "Ma to sam ja tebi draga!", moj odgovor je glasio "Toliko mi draga i nisi!" (zato jer mi nitko nije toliko drag da bi davala lažne komplimente, a ne zato što mi ona stvarno nije draga, dapače!). U svakom slučaju, žena i sada, nakon dvije godine, izgleda sve bolje, ali ja sam ostala zapamćena po brzom jeziku!

- 10:05 - Komentari (11) - Isprintaj - #

11.02.2008., ponedjeljak

Probudila sam se s osjećajem - sve je u redu. Dobar je to osjećaj. Daje snagu i ojača iznutra. A snaga mi treba da ponekad stavim zatamnjene naočale, da ne vidim da sam mogla drugačije, da sam kojim slučajem imala izbora. A izbori su naši i nemamo pravo nikoga optuživati zbog toga što smo, jednom, bili nestrpljivi.
- 08:27 - Komentari (6) - Isprintaj - #

08.02.2008., petak

Ne prođe niti jedan dan me sa digitalnog sata ne zaskoči datum mog rođenja. 10:11 - svaki dan, obavezno baš u to vrijeme pogledam u sat. Već dugo mislim da nije slučajno i da bi to trebalo nešto značiti...tražim odgovor, čekam, vjerujem da će doći.
Sretna sam danas jer je sve uobičajeno...Branka pored mene, kavica na stolu, iako puše grozna bura na naš prozor je zasjelo sunce...dracena pušta nove listiće, znači da je i njoj lijepo s nama. Volim svoju kolotečinu. Ponekad je dobor šetati utabanim stazama.
- 08:10 - Komentari (13) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< veljača, 2008  
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29    

Veljača 2008 (15)
Siječanj 2008 (2)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

Tu svratim: